Michael Morin Nissen

Født 1965. Autoriseret psykolog (Københavns Universitet), trainer i TRE (tension and trauma releasing exercises) fra Tyskland, certificeret bioenergetisk psykoterapeut fra Tyskland (under The International Institute for Bioenergetic Analysis), og videreuddannelse i orgonterapi i Berlin. Jeg er desuden folkeskolelærer med liniefag i idræt og musik.

Jeg deltager løbende på workshops i kropsorienteret psykoterapi med internationale trænere. Disse har gennem årene bl.a. indbefattet følgende navne: Inden for bioenergetik Heiner Steckel, Alexander Lowen, Robert Lewis, Elinor Greenlee, Ansgar Rank, Konrad Oelmann, Vita Heinrich-Clauer, Anna Miller og Bennet Shapiro, inden for orgonterapi, vegetoterapi og neoreichiansk terapi Heiko Lassek, Myron Sharaf, Heike Buhl, Helgard Passow, Bjørn Blumenthal og Will Davis og inden for TRE (tension and trauma releasing exercises), somatic experience og traumeterapi David Berceli, Tove Mejdahl, Larry Heller og Marianne Bentzen.

Jeg er uddannet i TRE® af David Berceli i Tyskland og har assisteret Berceli på workshops i Polen og Danmark. Jeg har uddannet psykologerne i Scleroseforeningen i TRE®. Derudover kører jeg løbende uddannelsesforløb i TRE® i min private praksis. Jeg har et kapitel Bercelis sidste bog: “Using TRE with People with Multiple Sclerosis (MS) in the Danish Multiple Sclerosis Society.” I D. Berceli (Ed.), “Shake it Off Naturally: Reduce your Stress, Anxiety and Tension with ‘TRE’”, s. 102-120. Charleston, Create Space Pub. 2015. Der er blevet forsket i mit arbejde med TRE med mennesker med sclerose og denne forskning er blevet præsenteret på internationale konferencer. Jeg har arbejdet med TRE® med traumatiserede flygtninge, med over 1000 mennesker med sclerose i Scleroseforeningen, med mennesker med gigt og fibromyalgi i Gigtforeningen og med mennesker med stress, angst og depression m.m. i min private praksis i København og i Berlin.

Jeg har boet 5 år i Berlin hvor jeg bl.a. arbejdede kropsorienteret psykoterapeutisk med psykiatriske patienter. Jeg har bl.a. specialiseret mig inden for psykosomatik, neurodegeneration og kropsorienteret psykoterapi. Derudover skriver jeg artikler om kropsorienteret psykoterapi og om komplementær medicin. Jeg har endvidere været med i redaktionen for det tyske psykoterapeutiske tidsskrift Forum der Bioenergetischen Analyse.
Jeg arbejder halvtid i min private praksis og halvtid i Scleroseforeningen.
Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Dansk Psykoterapeutforening, Norddeutsche Institut für Bioenergetische Analyse og International Institute for Bioenergetic Analysis og jeg er registreret trainer i TRE® under non profit organisationen TRE® FOR ALL.

Konference i Rom 2019

Workshop i Polen 2018

Advanced workshop i Polen 2016