Træningshold

7 øvelser
7 øvelser

Bioenergetiske træningshold

Vi vil i disse grupper arbejde med bl.a. åndedræt, vibration, grounding og containment. De kropslige øvelser vil hjælpe dig til at komme mere i kontakt med din krop og dine følelser.

Et bioenergetisk træningshold er ikke erstatning for terapi, det løser ikke dybereliggende følelsesmæssige problemer, men kan være en god indgangsvinkel til bioenergetikken og kan være et godt supplement til individuel terapi.

Jeg udbyder fortsat mine bioenergetiske træningshold alle tirsdage i lige uger kl. 16:30-18:00 i min praksis på Roskildevej 46, Frederiksberg.

Man melder sig til alle 5 gange og betaler første gang, det koster 900 kr. for de 5 gange. Send venligst en mail hvis du vil deltage.

Body Fusion Work
Som noget nyt har jeg det sidste år udbudt det jeg kalder Body Fusion Work hvor vi blander bioenergetik (Lowen), TRE (Berceli) og elementer fra yoga, tai chi og qi gong. Dette hold er noget mere hårdt da vi arbejder en del med at styrke kroppens struktur. For en del af os kan det være problematisk at løsne følelser og energi hvis kroppen ikke har strukturen til at kunne rumme dette arbejde. I Body Fusion Work arbejder vi bl.a. med at styrke core, energiflow, rumme energi, udtrykke følelser, kontakt og tilstedeværelse.

Body Fusion Work er alle tirsdage i ulige uger fra 16:30-18:00 i min praksis på Roskildevej 46, Frederiksberg.

Man melder sig til alle 5 gange og betaler første gang, det koster 900 kr. for de 5 gange. Send venligst en mail hvis du vil deltage.

7 øvelser

Øvelser